Руската поп звезда Филип Киркоров обяви, че Алла Пугачова, с която имаше брак от 1994 г. до 2005 г., го е излагала публично и многократно го е правила рогоносец. По думите не певеца настоящият съпруг на руската прима  - Максим Галкин, й бил хвърлил око и я ощастливявал още много преди развода с Киркоров. Той обаче съвсем не бил единственият й любовник, докато била омъжена за родения у нас Киркоров.

„Разбрах, че съм бил рогоносец 4 години. Това, разбира се, беше неприятно. Красивата приказка неочаквано свърши“ – изплака Филип Киркоров пред руски медии. Въпреки това той твърди, че не таи лоши чувства и желае всичко най-хубаво на естрадната прима.

„Тя е щастлива с този мъж. Бог да й дава здраве. А на него търпение, че и той не е застрахован да стане рогоносец, докато пътува по света“ – казва още Киркоров. Той припомня и как двамата с Алла Пугачова са се разделили.

„Аз самият организирах празненство по случай развода. Разведохме се в Деня на театъра през март, просто така съвпадна. Отидохме да празнуваме в хубав ресторант, беше много приятно. Смяхме се, спомнихме си хубави неща, забавлявахме се“ – разказва Киркоров.

Разбира се, Филип не споменава дали самият той е бил верен на половинката си. Може би, ако изневярата е с партньор от същия пол, не се брои...

Източник: „Уикенд“