Дженифър Анистън ще издаде мемоарна книга, в която ще разкаже скандални подробности за връзката си с Брад Пит. След години мълчание Рейчъл от „Приятели“ е готова да разкрие защо се е разпаднал бракът с холивудския ас, а също и колко пластични операции има, както и причината, поради която все още не е създала семейство и няма деца.

„Дженифър най-накрая е готова да разкаже всичко. Тя е осъзнала, че животът е кратък, така че защо да не го направи сега?“ – отбелязва източник, близък до актрисата, като добавя, че импулс и вдъхновение е покойният Матю Пери. Той написа мемоари малко преди да се спомине от свръхдоза кетамин.

„Разбира се, най-скандалните моменти в автобиографията ще се отнасят до Брад Пит и впоследствие до Анджелина Джоли. Джен знае, че хората искат да чуят всичко за аферата между двамата и истината за развода им. А също и за отношението към врагинята й Джоли“ – добавя вътрешният човек.

55-годишната Дженифър Анистън ще засегне и темата за майчинството, като ще разкаже за опитите си за инвитро и причините, поради които не е осиновила засега деца.

Източник: „Уикенд“