Ексклузивна и тотално неочаквана новина разтърси медийното пространство преди часове, а именно - децата на Кубрат Пулев не са негови деца, а на брат му. Да, да, не сме пияни, нито дрогирани, а разкритието беше направено от няколко независими един от друг източници.

Оказва се, че Кобрата има репродуктивни проблеми, за които навремето беше загатнала и бившата му половинка Андреа. Тя разказваше, че на няколко пъти с боксьора правили опити за потомство, но все не се получавало и намекна, че причината не е в нея.

Източниците твърдят, че Кубрат неистово искал да има наследници и след дълъг размисъл потърсил помощ от най-близкия си човек, своя брат Тервел Пулев. Тервел има три деца, но се съгласил да направи най-големия подарък на брат си като дари материал за ин витро зачеване.

Първоначално половинката на Кобрата - Розали Петрова, била в шок и отказала да се подложи на подобно нещо, но после размислила и склонила, защото обича Кубрат и знае, че от това зависи бъдещето на връзката им.

Децата на Розали и Кобрата са дъщеря и син, които се родиха през една година разстояние - през 2022-ра и 2023-та година. Те са смисъл на съществуването на боксьора и към днешна дата той ги възприема като изцяло свои малчугани.

Източник: Crimesbg.com