Лили Иванова подлуди авиокомпанията, с която пътува до Канада

Безспорно Лили Иванова е голяма звезда и като такава може да си позволи да капризничи като такава. Тя прояви капризите си и по отношение на пътуването си до Канада. Като една истинска звездата, тя пътува с първа класа. Лили Иванова заявила, че не желае в самолета да има други пътници и затова изкупила всички билети до там.

Тя не обича покрай нея да има много хора и за да бъде спокойна, че няма да се налага да да прекара почти денонощие с цяла тълпа от хора, решила да плати всички билети за полета. Тя отказала да пътува и с екипа си. Естрадната прима купи билети в икономична класа за хората от екипа си.

Тя проявила претенциите си и относно менюто по време на полета. Лили Иванова помолила да й бъде сервирано домашно кисело мляко, което от години е неизменна част от менюто й.

От авиокомпанията споделят, че са направили и невъзможното, за да задоволят всички капризи на ВИП клиентката си и да й осигурят полет като с личен самолет, пише Ретро.бг.

[caption id="attachment_461428" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова подлуди компанията, с която пътува[/caption]

Вчера тя изнесе и втория концерт от турнето си и до няколко дни ще се прибере в България. Двете участия на изпълнителката бяха точно по два часа. За тази своя изява е получила хонорар от 20 000 долара, което означава, че за всяка минута пеене е получила 300 лева.

Примата подлуди и домакините на турнето й. До последно тя настоявала за аналогов, а не дигитален пулт. Изпълнителката заявила, че няма да излезе на сцената, ако не й  бъде осигурен пулт, какъвто тя желае.

Тя настоявала  да й бъде предоставена възможност за по-дълги репетиции. Искането й не било уважено, тъй като наемите на залите в Канада се плащат на час и сумите за тях никак не са ниски.