Изчезналият Боинг е летял за Южния полюс, на борда му е имало служители на американска компания, изпълняваща тайни военни поръчки за правителството

Откриха останките на изчезналия Боинг! Тази новина е номер едно в медиите по цял свят от сутринта. Премиерът на Австралия Тони Абът разкри пред АФП, че в близост до Австралия във водите на Индийския океан са били забелязани останки на самолет. Въпросните парчета са били заснети от сателит и е много вероятно да принадлежат на изчезнали Боинг.

[caption id="attachment_380262" align="alignleft" width="300"]Откриха ли останките на изчезналия Боинг? Откриха ли останките на изчезналия Боинг?[/caption]

В момента в района са изпратени самолети, които са част от операцията по издирването. Очаква се по-късно днес те да потвърдят или отрекат дали останките принадлежат на самолета. Дестинацията, към която е летял изчезнали Боинг е Южния полюс.

Междувременно стана ясно, че на борда на самолета е имало служители на американска компания, занимаваща се със секретни военни поръчки за правителството. От freescale Semiconductor са потвърдили, че техни служители са летели със злополучния полет. Този факт доведе до нови спекулации в голяма част от медиите. Въпросната компания е сред водещите в цял свят специалисти по разработването на технологии, които правят всеки един самолет невидим за радарите.

Породиха се съмнения, че на изчезналия Боинг са се качили именно служители, специалисти в тази област. Които са използвали самолета, за да тестват ноти технологии, предават от БЛИЦ.