Николай Бареков е завел новата си тръпка на море, назначил я е на работа, за да прикрие връзката им

Николай Бареков е изоставил и майката на извънбрачния си син Мария, шушука се в светските среди. Журналистът не само, че вече си има нова тръпка, ами дори я е завел на море. Очевидци издават, че Николай Бареков бил забелязан да се разхожда за ръка из Слънчев бряг с новата си любовница. Която не е никак случайна. Лидерът на България без цензура си има вземане-даване с Ингрид, която стана популярна покрай участието си в Мис България.

[caption id="attachment_418367" align="alignright" width="300"]Николай Бареков има връзка с Ингрид? Николай Бареков има връзка с Ингрид?[/caption]

Нещо повече, за да държи новата си изгора постоянно близо до себе си, без да буди съмнения, Николай Бареков назначил 18-годишната тийнейджърка на работа при себе си. Изобщо не е ясно каква длъжност заема блондинката, но пък за сметка на това заплатата й е 2 бона на месец, издават хора, близки до екс шефа на ТВ7.

Влюбените гълъбчета в момента били заедно на море в Слънчев бряг, научиха от hotarena.net, цитирани от kliuki.net. Ако слухът се окаже истина, това ще е доста сериозен удар по имиджа на Николай Бареков. Както знаете, в момента новоизлюпеният политик търпи сериозни негативи заради развода със съпругата си и раждането на извънбрачен син от любовницата му.

И със сигурност новината за поредната му авантюра не е в негова полза, коментират специалисти.