Кейт Мидълтън и принц Уилям преминават през напрегнат период от живота си. Приятел на принцесата на Уелс каза, че въпреки очевидното благополучие, двойката преживява много трудно.

Стилистът и дизайнер Амая Ариета помага на Кейт да създаде визията на децата си: 10-годишния принц Джордж, 9-годишната принцеса Шарлот и 6-годишния принц Луис. Амая остана шокирана от новината, че многодетната майка е диагностицирана с рак.

Жената посочи, че искрено вярва във възстановяването на снахата на царя. „Сърцето ми е просто разбито. Сигурна съм, че минават през ада. Много се надявам да се върнат и всичко да се нареди. Това е твърде лично за мен“, сподели Амая.

Кейт разсекрети здравословните си проблеми на 22 март. Тя призна, че е чула съдбовната диагноза, след като претърпяла коремна операция през януари. Преди това лекарите вярваха, че не говорим за онкология.

Принц Уилям трябваше да поеме отговорността за отглеждането на децата си. Родителите на Кейт се опитват да помогнат на семейството на дъщеря си, докато тя се подлага на тежко лечение. Британският крал, който също беше диагностициран с рак, подкрепя снаха си.

Сериозното заболяване на майката силно засегна по-младите Кеймбридж. Джордж, Шарлот и Луис трябваше да поемат нови отговорности: децата бяха уплашени от това, което се случваше с майка им.

Скоро се разбра, че Кейт била оперирана от италиански специалисти. Принцесата се доверила не на британски величия в медицината,а на такива от Италия, пише пресата там.

Източник: thevoicemag.ru