Владо Манчев отказва да се изнесе от дома на Елеонора

След като стана ясно, че бившият футболист от ЦСКА - Владо Манчев  и съпругата му Елеонора се разведоха, поредната неочаквана вест за тях изненада всички.

Бракът на двойката приключи единадесет години след като двамата се врекоха във вечна вярност един на друг. Сватбата им беше едно най-бляскавите събития през 2004 година, за което се говори дълго след това.

Футболистът се венча за половинката си малко преди отборът да замине за световното. Специално за сватбата им бяха ангажирани звездите от "Ку-ку бенд" и Слави Трифонов, които се погрижиха за перфектното настроение на гостите.

Но за съжаление приказката вече свърши. Разривът в отношенията между Елеонора Манчева и Владо датира от две години. Според запознати, причината за скандалите между тях е разривът в кариерата на футболиста. Откакто той е помощник-треньор доходите му не са толкова високи.

Това се оказало сериозна пречка в отношенията му с огнената Елеонора, която недоволствала, че съпругът й няма финансовата възможност да задоволи всичките й нужди.

Запознати коментират, че брюнетката започала да изневерява на футболиста и поради тази причина. Публична тайна е, че името й беше свързвано не само с колеги на мъжа й, които са значително по-заможни от него, но и с известни представители на ъндъргаунда.

Според мълвата красавицата е била интимна с Христо Стоичков и Любо Ганев по време на брака си с Владо Манчев.

[caption id="attachment_451602" align="alignright" width="300"]Владо Манчев Владо Манчев отказва да се изнесе от дома на Елеонора[/caption]

Въпреки, че разводът й с бившата звезда на ЦСКА е вече факт, той отказва да се изнесе от дома й. В момента цялото семейство живее в жилището на Елеонора, което се намира в полите на Витоша.

Футболистът е убеден, че разводът е поредният каприз на красавицата. Той все още таи надежда, че двамата ще се съберат отново. Въпреки това не прави нищо, за да си върне Елеонора и прекарва целия ден във фитнеса, пише ПИК.