Владимир Кличко се показа неочаквано страхотен татко!

Владимир Кличко е страшен на ринга, но като баща е изключително грижовен. Той почти не дава малката си дъщеричка на годеницата си Хейдън Панетиър. Световният шампион по бокс е изцяло ангажиран с отглеждането на малкото си съкровище и отменя почти във всичко неговата майка.

Таткото усърдно сменя памперсите на малката си принцеса и я къпе с огромно удоволствие. Папараци заснеха звездната двойка да разхожда новородената си дъщеря. Спортистът беше сложил бебешко кенгуру, като в него беше грижливо положил прекрасната си наследничка.

[caption id="attachment_439657" align="alignright" width="297"]Кличко Кличко е невероятен татко за малката си щерка Кая[/caption]

От папарашките снимки си личи, че майката си е върнала отново предишната си форма. Двойката живее в Нешвил, град в щата Тенеси. Те са се усамотили, далеч от светлината на прожекторите и в тишината, различна от хайлайф средите. Холивудската актриса дари своя приятел през декември миналата година с дъщеричка. Момиченцето носи името Кая Евдокия.

Името на наследницата на Кличко има международно значение. Първата част на името означава „планета Земя”. Втората част – Евдокия също е с древногръцки произход, както и първото й име. В превод то означава „благодат”. Той последва традицията в семейство си. Неговият по-голям брат има две деца- момче и момиче. Техните имена също са двойни.

Владимир Кличко е буквално обсебен и влюбен в малката си наследница. Той непрекъснато говори и се радва на всеки един жест и усмивка на малката Кая, разкриват и негови близки приятели.