Футболната легенда Христо Стоичков, който от години живее в женско царство със съпругата и двете си дъщери, е в трескаво очакване на внук си. Малката му дъщеря Христина е в очакване на мъжка рожба, което означава, че е напът да сбъдне мечтата на баща си за наследник.

 

Носителят на „Златна топка“ се похвали с видео в мрежата, на което Христина и годеникът й обявяват пола на чаканото бебе по превърналия се в традиция за баровците начин – спукване на балон, от който се разхвърчат цветни конфети. Те са в син или розов цвят в зависимост от пола на бебето.

 

След като балонът се пръсна в синьо, цялата фамилия, начело с Камата, изпаднали в еуфория. Очакванията са, че внукът на Стоичков, който ще се появи на бял свят през октомври, ще носи неговото име и това на майка си едновременно.

Не може да не отбележим, че вече е започнала и очакваната лакърдия дали внукът ще наследи и футболните гени на дядо си, който се превърна в най-успешният български футболист за всички времена.

 

Не е тайна, че Стоичков се води дядо на четирима внуци, но по сестринска линия. Двете му племеннички, които са дъщери на сестра му Петя, имат по две деца. От по-голямата си дъщеря Михаела пък, Камата има внучка Миа, която вече е ученичка. Двамата с нея дори участват в телевизионни реклами.

Източник: Уикенд