Ако навремето Славена Вътова бе известна като миска и модел, то отдавна вече би следвало приоритетите й да са други. Тя е омъжена жена, при това с две деца, които вече се водят пораснали. Опитва се да го раздава сериозно и дори да пише книги с насоки за здравословен живот.

Е, всичко това обаче никак не се връзва с поведението й. Нито в близкото минало, когато заряза мъжа си и собствените си дечица заради поредния любовник, нито сега, когато реши да си покаже срамотиите пред света - за пореден път.

Навикът е втора природа: Ето я Славена Вътова г@ла и р@зчекната в спалнята! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Славена се изтипоса г@ла и буквално р@зчекната (като за горещи ласки) на спалнята, все едно настървено си търси кандидати. Да, тя е по бельо, което обаче е толкова оскъдно, а позите са така предизвикателни, че все едно го няма...

Навикът е втора природа: Ето я Славена Вътова г@ла и р@зчекната в спалнята! (БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Така реагираха и потребителите в нета, които останаха потресени и попитаха Вътова няма ли най-после да се спре. "Ама то навикът е втора природа. Каквато си била, такава си оставаш, пък ако ще и цял вагон деца да народиш... А Славенка явно пак е зажадняла за приключения в чуждо легло", хранят я потребители в нета.

Чудно е дали мъжО й - Юлиян Цолов ще "плесне с ръце", пък ще я "прегърне" при вида на тези кадри...