Сръбската мафия е поръчала наследницата на Брендо

След отвличането, което претърпя малката дъщеря на Брендо – Лара Банева, към днешна дата над нея бдят тежковъоръжени охранители.

Щерката на Брендо се намира в Лондон след множеството заплахи за живота й, които бяха отправени от сръбски мафиоти. Повод за заплахите станала разправията между Евелин Банев-Брендо и мафиотът Дарко Шарич, който е известен като „балканският крал на кокаина”. След дългогодишната им работа помежду им се получава сериозен разрив.

[caption id="attachment_440028" align="alignright" width="300"]Сръбската мафия е поръчала наследницата на Брендо Сръбската мафия е поръчала наследницата на Брендо[/caption]

Шарич директно обвинил Брендо в предателство и го заплашил с отмъщение. Криминалисти са на мнение, че именно този факт се е превърнал в повод Лара Банева да бъде изведена по най-бързия начин от страната през миналата пролет.

За съжаление обаче никой не може да гарантира нейното оцеляване дори и в британска столица, която иначе е доста спокойно местенце. 12-годишната дъщеря на Брендо отново живее в постоянен страх за живота си, след като преди две години бе отвлечена насред София. Наследницата на сочения за кокаинов крал е лишена от възможността да се покаже сама на улицата дори и за секунда. За свободно посещение в кафене или пък за пазаруване по магазини не може да става и дума. За разлика от своите връстници, които непрестанно се събират на партита, Лара ходи на училище с бронирано „Бентли”, заобиколена от охранители, които гледат лошо.

След края на учебните занятия гардовете отново я прибират в просторното й жилище, чийто адрес се пази в дълбока тайна. Близки до Брендо разкриват, че не жалил средства и записал Лара в едно от най-елитните учебни заведения на Острова. Мълвата носи, че Лара Банева е възпитаничка на пансион, който се намира в живописно градче, което е на един час път от столицата. Евелин Банев се надява наследницата му да остане незабелязана в тихата английска провинция. Плановете му обаче били провалени от 12-годишното момиче, което издало местонахождението си в социалната мрежа Фейсбук и дори публикувало снимка от задната седалка на луксозното возило, с което я карат до училище, пише bgdnes.bg.