Най-младата участничка в "Ергенът" Валерия Дакова се оказа най-обиграната и опитната. Разбира се, не откъм обща култура, познания и интелектуални възможности, а откъм креватните.

Видяхме как сладката иначе Вал се опита да измами всички, че е правила секс с Алек Младенов, а и то си беше чиста проба "таковане", като я гледахме как го натиска, опипва и целува. Ергенът едва се сдържа и в интерес на истината не е невъзможно да е свършил в морето, но... само той си знае.

Тук обаче темата е за Валерия, която се оказа причината за скъсването на Пап Ханс и Сара Драгулева преди време. Знаем, че Папи плака публично и се извиняваше на Сара, твърдейки, че е съсипан и не може да живее без нея. Да, тя го изпита и му прости, но със сигурност няма да забрави и да прости на Валерия, която буквално сама се съблякла пред гаджето й.

По време на снимките на клипа на Ханс, в който Валерия Дакова участваше, тя го съблазнявала по всички възможни начини, дори Мария Чекмарьова ще й завиди, а Наталия Кобилкина ще си води някои записки... Е, Папито не е от желязо и работата станала, но той и до днес съжалявал, че се е поддал на просто един първичен нагон.

"Валерия е опасна, но е токсична. Съсипа на Папи връзката и живота, а сега ако Алек й се поддаде, ще изцоца от него, каквото може и ще го зеноса и него", коментират източници.

Източник: Crimesbg.com