Пълна гавра беше тази вечер на "Ергенът" за чалга дивата Киара, която само преди минути напусна имението в Гърция завинаги. Алек Младенов не пожела да й връчи мечтаната роза и предпочете Криси и Екатерина пред нея.

Всъщност церемонията на розата беше само "черешката на тортата" за певицата, която преживя брутално унижение и огромна подлост, при това от страна на невинната и добродушна Надежда Вишева.

По регламент беше определено кои момичета да се видят с Алек на вечерния коктейл тази нощ и това бяха Мария Чекмарьова, Надя, Йоана, Криси и Киара. Магдалена Томова, Валерия Дакова, Екетерина и Надежда Вишева имаха забрана за среща с ергена, а и Вишева ходи на индивидуална среща и прекара с него целия ден.

Въпреки това обаче, тя се изхитри и си открадна време с Младенов, тикайки му тайно бележка в ръката, на която пишеше "Чакам те до дървото". Е, Алек, разбира се, отиде и се отдаде на страстни целувки и романтични обяснения с Надежда, докато Киара дремеше като мисир и си чакаше полагаемата среща.

Тя обаче не само не я дочака, защото времето свърши, а и Алек Младенов се подигра с нея за капак. Вместо да й даде първа роза, с която да се извини, че са я поставили в такава ситуация, той предпочете да я изгони. Изрита си я като мръсно коте и окото му не мигна.

Киара си тръгна разстроена и сподели, че е имала силни чувства към него. На какво отгоре, след като двамата и една нормална среща нямаха, не е ясно, но... тя си знае.

Източник: Crimesbg.com