"Двама мъже и половина" претърпя промяна в кастинга, когато Чарли Шийн беше заменен с Аштън Къчър. Ангъс Т. Джоунс обаче е неизменна част от сериала.

Възпитаникът на сериала Ангъс Т. Джоунс, който прекара последните години извън светлината на прожекторите, е сниман в Лос Анджелис.

За разходката си в Южна Калифорния 30-годишният мъж носеше черна джобна тениска, сиви къси панталони и черни маратонки. Изглежда, че Джоунс - който дебютира с бръсната глава през септември - отново променя визията си, тъй като на снимките се вижда как косата му стърчи изпод бейзболната шапка.

Това е рядко срещано явление за бившата детска звезда, която се оттегли от актьорството преди около десетилетие, след като приключи излъчването на комедийния сериал на CBS.

Актьорът е на 10 години, когато дебютира в ролята на Джейк Харпър в сериала "Двама мъже и половина", където играе съответно сина и племенника на героите на Крайър и Шийн. През ноември 2012 г. Джоунс, един от най-високоплатените телевизионни актьори по това време, критикува ситкома във видеоклип, заснет за базираната в Алабама църква Forerunner Chronicles.

"Участвам в "Двама мъже и половина" и не искам да участвам в него", казва 19-годишният тогава младеж. "Моля те, спри да го гледаш и да си пълниш главата с мръсотия."- заяви той.

Източник: eonline.com