Холивудският ас Кевин Костнър може да е непобедим с уестърнски револвер, но в личния си живот сериозно е възприел ролята на тъпия ъгъл. Докато 69-годишният актьор се грижи за трите си деца от Кристин Баумгартнер, с която се разведе миналата година, бившата му жена си гледа кефа. Красавицата е на екскурзия с новото си гадже Джош Конър и по собствените й думи бива ощастливяване в спалнята по 3 пъти на ден.

Въпросният Джош, който е с 20 години по-млад от Костнър, беше дългогодишен финансов съветник на фамилията. Именно благодарение на неговите свидетелства Кристин успя да смъкне огромна издръжка от Кевин – по около 160 хил. долара за дете месечно. Въпреки това хлапетата ги гледа баща им, а Баумгартнер си гледа кефа с вдигнати крака.

Кевин Костнър беше зансет от папараци с наследниците си Кейдън, Хейс и Грейс, съетветно на 16, 15 и 13 години, на тур из магазините в калифорнийски курорт, след което заведе децата на обяд. Явно таткото е поел пълната грижа за младежите, въпреки че според съдебното решение трябва да плаща на майка им да се грижи за тях.

Актьорът има още 4 деца, но те отдавна са прехвърлили 30-те и почти не контактували със звездния си баща.

Източник: „Уикенд“