Нови разкрития за смъртта на Робин Уилямс излязоха наяве

Въпреки, че експертизите сочат категорично, че Робин Уилямс се е самоубил, най-близките му продължават категорично да отхвърлят тази версия. Приятел на актьора проговори пред медиитеза внезапната му кочина.

Според него актьорът не се е самоубил а животът му е бил отнет. Приятелят на Робин Уилямс сподели, че ден преди трагедията, двамата разговаряли относно предстоящ проект на комика. Актьорът имал много въпроси, което не е типично за човек, който възнамерява да сложи край на живота си.

[caption id="attachment_420339" align="alignright" width="300"] Робин Уилямс Според приятел на Робин Уилямс той е бил убит[/caption]

Приятелят на известния актьор сподели пред известно издание, че Робин Уилямс живеел по-затворен живот, но въпреки това винаги бил ведър и с поведението си по никакъв начин не показвал, че е отчаян от живота и възнамерява да се самоубие.

Близките на Робин Уилямс отказват да повярват, че той е посегнал на живота си. Друг близък приятел на комика сподели, че вероятно решението му за самоубийство е било спонтанно и не е било планирано предварително.

Актьорът Роб Шнайдер, който също е близък приятел на Робин Уилямс сподели, че вероятно причината за самоубийството му са лекарства за Паркинсон, който той приемал. Според актьора, медикаментите са тласнали неговия приятел към фаталната стъпка.

Роб Шнайдер обвинява фармацевтичната индустрия за смъртта на своя обичан приятел Робин Уилямс, пише Хот арена.