Напускането на Мария Чекмарьова от "Ергенът" със сигурност беше една от най-запомнящите се "елиминации", ако можем да я наречем така. Украинката беше така напориста и на няколко пъти видимо доведе Алек Младенов до състояние на превъзбуда, че и тя, и зрителите бяха убедени, че ще се задържи поне до финала.

Уви, ергенът я натири преди дни и то заедно с Криси Горджъс - без никакво обяснение. Нещо повече - погледът на Алек беше толкова леден, че аха да замрази и всичко около себе си...

Както видяхме, Мария беше в шок и недоумяваше какво се случва. Към днешна дата украинката още не е открила мечтания си богат мъж, който да я обожава и да я глези като принцеса. За сметка на това обаче нейни познати активираха страшна бомба. А именно, че Мария е ходила при Алек след края на снимките на формата. Отишла директно в дома му, но си тръгнала оттам бясна.

"Не знаем пълните подробности, но знаем, че тя е направила последен опит като го е хванала насаме и е отишла в къщата му без бельо. Мария си бе наумила, че трябва да има този мъж, особено като гледа с какво разполага. Е, тя няма да разкаже с подробности какво точно се е случило, но фактът е, че си е тръгнала от него разярена и дълго време бълваше огън и жупел по негов адрес", разказват източниците.

Всъщност може да се предположи какво се е случило, Алек просто не се е вързал на уроците на Наталия Кобилкина и е изпратил Мария по живо, по здраво...

Източник: Crimesbg.com