След противоречивия си развод с Жерар Пике и новия си живот в Маями успешната певица, която е готова да започне новото си турне, споделя мислите си за идеята за моногамията.

По време на последното си интервю за Marie Claire колумбийската икона говори за любовта на семейството и феновете си, като уверява, че все още вярва в любовта. „Не мога да кажа, че не вярвам в любовта, защото виждам примера на моите родители след 50 години заедно“, казва тя пред изданието.

Певицата продължи: „как се гледат в очите, държат се за ръце и не могат да живеят отделно един от друг. Била съм свидетел на любовта, просто аз самата не съм имала този късмет", добави тя и заяви, че „моногамията е утопия“.

„Но съм компенсирана по друг начин - с любовта на моите фенове, на децата ми и на истинските ми приятели“, казва Шакира. „Оскар Уайлд е казал, че приятелството е най-чистата форма на любовта, и аз мисля, че това е вярно. Тя трае по-дълго - поне според моя опит. Моята връзка продължи 12 години, но приятелите ми ще бъдат там цял живот. Когато дойдоха трудностите, тогава разбрах колко наистина важно е приятелството“.

Певицата казва, че въпреки преживяното иска децата ѝ да следват пътя на лоялността и честността. „Поставила съм си за лична цел да отгледам верни момчета, честни мъже. Искам те да бъдат мъже, които държат на думата си. В днешния свят думата на човека често е безполезна. Хората обещават прекалено много и не изпълняват достатъчно. А аз искам моите деца да бъдат точно обратното", заявява тя.

Източник: hola.com