Христина Апостолова, която зрителите на Нова тв гледат в „Есента на демона“ има само един брак зад гърба си, но той не е с Димитър Рачков, с когото имат син, нито пък с продуцента и отскоро министър на туризма Евтим Милошев, с когото също имат син.

Тя е сключила брак още в студентските си години, продиктуван от силна любов, който обаче не продължил дълго време.

 

Вероятно това е и причината, поради която Апостолова определя краткотрайния си брак като „студентска истерия“. С тогавашното й гадже, чиято самоличност сценаристката на поредицата „Откраднат живот“ отказва да разкрие, се развели по взаимно съгласие и без драми. При нея обаче имало момент на колебание тъкмо заради брака. В крайна сметка преценила, че е невъзможно да прави компромиси със себе си твърде дълго време и да стои в брак, в който се чувства нещастна.

 

След този си развод, тя не е сключвала брак нито с Рачков, с когото имат син, нито пък с Милошев, с когото също имат син и живеят на семейни начала и до днес.

Получила подкрепата на родителите си не само при решението й за развод със студентската й любов, а и при раздялата й с Димитър Рачков. Майката на сценаристката е категорична, че тя не би хвърлила всичко и да направи тези промени с лека ръка, ако няма основателна причина за това.

 

С настоящата си половинка Евтим Милошев

Щастието им с Рачков станало пълно, когато на бял свят се появил синът им, който носи неговото име. В един момент обаче Христина започнала да става все по-сериозна и се усмихвала все по-рядко. Така сценаристката се решила на раздяла с него, а не след дълго станало ясно, че има нова връзка – с Евтим Милошев се залюбили покрай снимките на „Сървайвър“, където тя работила като сценарист към продукцията, на която настоящият министър на туризма бил изпълнителен продуцент.

 

С бившата си половинка Димитър Рачков на снимачната площадка

При раздялата й с Рачков нямало трудности, нито пък при представянето на промяната в отношенията им на сина им. При все, че в такива ситуации единият винаги е по-наранен, при тях не се е случвало да търсят начин и другият да страда. Тя е благодарна и на Рачков и на Милошев, че никога и в нито един момент децата не са били средство за спекулация или начин да си върнеш на другия. И да е имало по-трудни моменти за тримата, те вече са зад гърба им.

 

Днес те са не просто в добри отношения, а дори са близки. Това си пролича за пореден път на тази Нова година, която тримата посрещнаха заедно. Христина неведнъж е споделяла, че Рачков е страхотен човек и отговорен баща. Те дори са работили заедно и със синовете си.

Освен това тримата си споделят грижите за децата, помагайки си в ежедневните ангажименти, свързани с тях.

 

Двамата братя са близки и много си помагат, за което заслуга вероятно имат родителите им. Баткото дори дава актьорски съвети на Петър и двамата мечтаят за обща сцена в сериал, което не е изключено да се случи в близко бъдеще, предвид, че имат опит в това.

Христина е споделяла, че подкрепя дружбата между братята, дори когато се изразява в това единият (най-често Петър) да успокоява брат си, след като са му се карали вкъщи. Те не само се обичат, а имат и свои тайни. Майка им обаче подкрепя безусловно това, защото смята, че ги сплотява.

Източник: Уикенд