Николета Лозанова се отметна от думите си

Николета Лозанова вероятно се уплаши от заканите на мениджърите от страна на Григор Димитров. Вчера един от тях обяви, че тенис звездата ще заведе съдебен иск срещу плеймейтката заради разпространената от нея информация, че е преспала с него.

Пловдивчанката, която досега наблюдава безучастно скандала, реши да се намеси. Вчера тя написа в социалните мрежи, че слага край на спаринга си с тенисиста. Не е ясно защо тя употреби тази дума, при положение, че спаинг е термин в бокса, а не в тениса.

Плеймейтката заяви, че няма нужда от подобна реклама и несправедливо е обвинява за спортните неуспехи на Гришо. Тя пожела на тенисиста много успехи в професионален и личен план.

Ни Ло написа, че се надява за в бъдеще името му да дава единствено поводи за гордост и да не се забърква в никакви интриги.

Бившата  на Валери Божинов заяви, че самата тя е станала жертва на подобна интрига, като медиите са замесили името й в несъществуващ скандал.

През последните няколко седмици медиите гръмнаха с мълвата, че засуканата пловдивчанка е разделила Гришо и Мария Шарапова. Според мълвата, нашенецът и плеймейтката прекарали страстна нощ преди той да се раздели официално с рускинята.

Слуховете за интимните им отношения пусна самата Николета. Още през май месец тя заяви, че ще вкара спортиста в леглото си. Не след дълго самата тя отново се похвали, че е реализирала желанието си.

[caption id="attachment_452743" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова се отметна от казаното за Гришо[/caption]

Тогава тръгнаха слухове, че двамата са прекарали страстна нощ преди турнира Уимбълдън. Именно това било причината за слабото представяне на нашенеца.

Загубата на Григор Димитров го изстреля на 16-то място в световната ранглиста.

Дни след мача той обяви официално раздялата си със своята колежка. Тенисистът заяви единствено, че пътищата им са се разделили и й желае много професионални и лични успехи.