Наталия Симеонова слиза от ефира на бТВ

Наталия Симеонова напуска бТВ. Причината за това е, че частната медия реши да прекрати договора си с продуцента Денис Ризов, който е бивш съпруг на Наталия Симеонова. От тази есен от ефира на бТВ ще бъдат свалено всички негови продукции. Това означава, че не само предаването на Наталия Симеонова ще бъде свалено от ефир, но и това, което води Миро от Каризма.

[caption id="attachment_418933" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова слиза от ефира на бТВ[/caption]

Бившата половинка на Наталия Симеонова не е на себе си. Денис Ризов е шокиран от решението на ръководството на бТВ да прекрати договора си с него. Освен двете сълзливи предавания от ефир ще падне и "Търси се", което се радваше на значително по-висок рейтинг, пише ПИК.

Денис Ризов е отказал да преподпише договора си с БНТ, което на практика означава, че от тази есен той остава без работа.

Преди няколко месеца тръгна слух, че Венета Райкова ще изгрее в ефира на бТВ на мястото на Наталия Симеонова. Предстои скоро да разберем. Самата Венета Райкова заяви, че няма да продължи договора си с Нова тв, така че е напълно възможно тя да заеме мястото на Наталия Симеонова и да превземе съботния ефир със сълзливо предаване.