Любо Нейков вече гони критичните 170 килограма

Любо Нейков вече не спазва диети. Причината за това е, че опитите му да се втали удариха на камък. През последните няколко години той увеличи теглото си два пъти. От 80 килограма той увеличи теглото си до критичните 170 килограма, научи "Уикенд".

Пълният продуцент опита всевъзможни начини да отслабне. Известно време си поръчваше храна от ресторант за диетично хранено, но в крайна сметка скъпите специалитети похапваха подчинените му, а не той.

Любо Нейков опита да свали килограмите с диетата на Алла Пугачова и съветите на Петър Димков, но отново удари на камък.

Комикът дори потърси помощ от своя колега Руслан Мъйнов. Той дори му разкрил тайната на своето отслабване.

[caption id="attachment_447959" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков достигна критичните 170 кг[/caption]

Руслан Мъйнов подарил на шефа си книгата "Зоната" на известния диетолог и доктор Бари Сиър, благодарение на която смъкна цели 30 килограма. Режимът на диетолога се оказа непосилен за продуцента и той реши окончателно да се откаже от диетите.

Всъщност липсата му на воля да отслабне има конкретна причина. Любо Нейков е много добър готвач и не успява да устои на собствените си гозби.

Освен това той редовно се глези в изискани ресторанти с гурме блюда.

Миналата седмица папараци  на ПИК щракнаха комика в изискания ресторант на певицата Белослава, който се намира в центъра на столицата. Комикът пристигна сам в ресторанта, където вечеря заедно с приятели и видимо затрудни персонала с изпълнението на поръчката.

Докато голяма част от него се суетеше около изпълнението на поръчката с изискани ястия и питиета, клиентите в ресторанта недоволстваха от бавенето на поръчките им.

Служителите на ресторанта споделят, че маститият продуцент често посещава заведението и винаги се държи приятелски с всички. С поведението си по никакъв начин не показва, че е звезда, пише ПИК.