Инфаркт покоси мениджъра на Лили Иванова – Стефан Зашев

Новата година със сигурност не започна за българската прима Лили Иванова по най-добрия начин, за който е мечтала.

Още в първите дни от тази година, Лили Иванова изгуби мениждъра си Стефан Зашев, който според информацията е бил покосен от инфаркт в офиса си в Брюксел. Именно той бе човекът, който организира международните прояви на българската звезда.

[caption id="attachment_433174" align="alignright" width="300"]Инфаркт покоси мениджъра на Лили Иванова – Стефан Зашев Инфаркт покоси мениджъра на Лили Иванова – Стефан Зашев[/caption]

Новината за кончината му бе потвърдена и от самата Лили Иванова, която написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че човек може да изгуби много неща през живота си, които да му причинят много болка, но тази, която остава завинаги и е непоправима е болката от загубата на най-близък човек и приятел. Примата на българската естрадна музика подчертава, че Стефан Зашев ще остане незаменим за нея и винаги ще бъде свързан с кариерата й заради дълбоката следа, която е оставил с помощта му, пише pik.bg.

В ефира на Нова тв светският хроникьор Мон Дьо заяви, че според мълвата в началото на 70-те години Стефан Зашев е бил запленен от Лили Иванова и е успял да постигне една от най-големите си мечти – да бъде близо до нея. Мениджърът на Лили Иванова е бил за последно в София на 25 декември, когато примата имаше участие в един от известните столични клубове. Последните снимки, които е публикувал са от Мадрид и са направени два дни по-късно. Мон Дьо подчерта, че очевидно Зашев е бил доста харизматичен човек след като толкоз много хора страдат за него. Той бе категоричен, че ако в страната ни изобщо съществува шоубизнес, то пример за това е Лили Иванова, която е пример за истински професионализъм, пише Хай клуб.

Разбира се тази тема не бе подмината и от паркетния лъв Евгени Минчев, който пък заяви, че мениджърът на Лили Иванова е бил в много близки отношения с Емил Димитров и е бил наричан „Сламчо” заради необичайно русата му коса.