Къци Вапцаров се заигра с Мадам Горещо във Фейсбук

Шоуменът Къци Вапцаров не пропусна възможността да демонстрира чувството си за хумор на гърба на водещата Венета Райкова. Мадам Горещо провокира феновете си, като публикува във Фейсбук снимка от спалнята си и под нея написа закачливото послание: „Тази вечер няма да се спи”. Най-заинтригуван от заканата на Венета Райкова се оказа не кой да е, а самият Къци Вапцаров. „Обиден съм, че не съм поканен” – заигра се шоуменът, без да крие мераците си към блондинката да побудуват заедно. Водещата се опита да избегне конфузната ситуация, като мило предупреди мистър „Риск печели”, че от подобни коментари може да им излезе име. Телевизионерът продължи да следва мотото от предаването, с което навремето стана известен – „Риск печели, риск губи” и като истински мъжкар заяви, че него от „имена” не го е страх.

[caption id="attachment_414549" align="alignleft" width="283"]Къци Вапцаров Венета Райкова интервюира Къци Вапцаров на рождения ден на предаването си през 2009 г.[/caption]

Къци Вапцаров на няколко пъти се обърна към Венета Райкова с „Мила ми, Венето”, с което направи препратка към творчеството на Христо Ботев. Близките отношения между водещата и шоумена датират от времето, когато блондинката го защитаваше, докато той беше в къщата на „ВИП Брадър”. Тогава Къци стана жертва на множество подигравки от страна на съквартирантите си. Венета Райкова подкрепяше Къци Вапцаров и за превъплъщенията му в шоуто „Като две капки вода”, а шоуменът явно е объркал приятелските чувства на Мадам Горещо с друго – пише „България днес”. Но такъв си е Къци, понякога е наивен е често дори сам е признавал това в интервюта.