В пост, споделен в профила ѝ в Instagram, актрисата потвърди, че продукцията на третата серия на „Сексът и градът“ официално е в ход.

Появи се снимка в близък план на сценария на сериала и табелата с името на Паркър на масата за четене на предстоящия сериал.

В публикацията Паркър е отбелязала и няколко свои колежки, включително актрисите от „Миранда“ и „Шарлот“ Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

Марио Кантоне, който играе Антъни Марентино в оригиналния и допълнителния сериал, също е отбелязан, заедно с редовните актриси от „И точно така“ Никол Ари Паркър и Сарита Чудхури.

Феновете ще се сбогуват с двама постоянни герои този сезон. Според The Hollywood Reporter, любовният интерес на Миранда - Че Диас, представена от бившата звезда от „Анатомията на сивия“ Сара Рамирес, няма да се завърне за третия сезон.

Актьорката Карън Питман, която играеше професор Ния Уолъс от самото начало на сериала, също трябваше да се откаже, като се позова на конфликти в графика. Говорител на Макс потвърди тогава, че звездата от „Сутрешно шоу“ има „ангажименти към два други стриймърски сериала“ и не може да намери време за снимките.

Източник: yahoo.com