Димитър Борисов ще се изправи пред съда на 14 май, за да отговаря по обвинението за нанесена лека телесна повреда на щерката на Фатик

Димитър Борисов отива на съд. Бившият собственик на ЦСКА и един от съдружниците в скандалната фирма "Титан" ще се изправи пред съда на 14 май, за да отговаря за побоя, който нанесе на Адриана Тюркмен - дъщерята на покойния Фатик.

[caption id="attachment_404977" align="alignright" width="270"]Димитър Борисов отива на съд заради Адриана Тюркмен Димитър Борисов отива на съд заради Адриана Тюркмен[/caption]

Обвинението срещу Димитър Борисов е за причиняване на лека телесна повреда на 16-годишното момиче. Както знаете, инцидентът стана на 27 август миналата година в популярно столично заведение, в което Адриана празнувала рожден ден на своя приятелка. В един момент обаче момичето решило да отиде до тоалетната, където се засякло в Димитър Борисов.

В жалбата на девойката се казва, че бизнесменът е бил видимо пиян и без никаква причина я ударил през лицето с всичка сила. Самият Борисов отрича изобщо да е докосвал жертвата, камо ли да я е удрял. Според показанията на Димитър Борисов, той е станал свидетел как Адриана се крие в тоалетната, за да вземе наркотици. Той и направил забележка, на която тя отговорила с нецензурна обида.

Това вбесило Димитър Борисов, който блъснал вратата, за да излезе от помещението, и най-вероятно така е ударил момичето, предават от БЛИЦ.