Косьо Караджов заформи любовен четириъгълник в медията

Чаровният водещ на „Тази сутрин” по bTV - Константин Караджов стана причина за женски бой в медията.

Цял куп от младите репортерки в bTV са хлътнали по Косьо. Откакто стана и лице на сутрешния блок, колежките му буквално полудели по него. Колегите на Косьо вече започват да му завиждат, че нежната половинка от служителите на медията измислят всевъзможни начини, само и само да привлекат вниманието им. Те са категорични, че не е далеч времето, в което ще станем свидетели на женски бой в bTV.

[caption id="attachment_380180" align="alignleft" width="300"]bTV е на прага на женски бой bTV е на прага на женски бой[/caption]

Константин Караджов също има вина за задаващия се женски бой, тъй като обръщал внимание на две от младите репортерки и по този начин ги настройвал една срещу друга. Той изведнъж се озовал в ролята на много желан мъж, която пък му се усладила. Косьо споделя, че му е приятно да бъде обграден от редица хубави колежки. Това се случи, откакто всяка сутрин е на екран. Преди това бе изключително скромна личност и с нищо не привличаше вниманието на жените в медията, отбелязват запознати.

Вероятно това е и причината, поради която се възползва максимално от така създалата се ситуация. Косьо обаче едва ли съзнава, че се заиграва сериозно с огъна и е въпрос на време напрежението да достигне връхната си точка. Той се заиграва с няколко млади репортерки накуп и се носи мълвата, че вече е заформил любовен четириъгълник. До неотдавна, Косьо си позволявал да флиртува само с репортерката на новините Теодора Трифонова. Той е в близки отношения с нея още от времето, в което се трудеше с микрофон на терен. Често пъти дори двамата били спрягани за гаджета, тъй като били засичани да пият заедно сутрешното си кафе, а след работи, си тръгвали хванати под ръка.

След като Косьо стана водещ на сутрешния блок обаче, любовната идилия бе развалена от една от най-харесваните жени в bTV – блондинката Полина Ботева. Тъй като работят в един екип, водещият започнал да общува по-често с нея. За капак на всичко, интерес към Косьо проявява и репортерката от „Тази събота” и „Тази неделя” Вяра Деянова, пише pik.bg като цитира информация на вестник „Ретро”.