Елена Кучкова изригна срещу Христо Сираков

Плеймейтката Елена Кучкова скандализира с думите си по адрес на Ицо Стоте манекенки.

Кучкова изригна, че е изненадана от това, че Христо Сираков, по-известен с прякора си Ицо Стоте манекенки избива комплексите си на неин гръб. Плейммейтката изрази предположение, че по всяка вероятност Сираков е пропуснал да си пие навреме хапчетата. Тя е много разочарована от него и подчертава, че не е очаквала подобно нещо.

[caption id="attachment_433039" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова изригна срещу Христо Сираков Елена Кучкова изригна срещу Христо Сираков[/caption]

Кучкова не отрича, че са били в общи компании с Ицо Стоте манекенки както в страната, така и зад граница, тъй като имат общи приятели. Тя обаче подчертава, че около тях винаги е имало много други хора и не са оставали сами. Това са думите на плеймейтката по повод слуховете, че се е превърнала в поредната забивка на Христо Сираков. Тя набра сериозна популярност покрай участието си в риалитито ВИП Брадър.

Кучкова е категорична, че е станала Мис Плеймейт благодарение на качествата, които притежава и това е видно и не подлежи на какъвто и да бил коментар, пише blifе, допълвайки, че не й липсва самочувствие. Блондинката е категорична, че й е дошло до гуша разни хора с комплекси да си правят реклама на неин гръб. В заключение тя посочва, че ако на някого е длъжна с нещо, то това е само човекът, с когото е в момента – гаджето-политик Любомир Ников, пише pik.bg.

През последните няколко дни обаче силиконката прави странни постове в профила си в социалната мрежа, от които човек остава с впечатлението, че нещата помежду им не вървят гладко. Нещо повече, прочитайки твърденията й, човек спокойно би могъл да си помисли, че двамата вече са сложили край на отношенията или поне че гаджето-политик й е поднесъл доста горчив хап, с който сериозно я е разочаровал. Все още обаче Кучкова не е съобщила недвусмислено, че всичко помежду им е приключило.