Наталия Симеонова стана тройна

От очарователната Наталия Симеонова не е останала и следа. Тв водещата беше гост в "Комиците". Появата й в ефир стана повод за десетки коментари в мрежата.

От няколко години тв водещата води нелека битка с излишните килограми. Тя ту напълнява, тя рязко сваля килограми. Но този път е просто неузнаваема и увеличила теглото си цели три пъти.

Читател на Хот арена сподели, че преди да влезе в студиото тв водещата се е гримирала сама в джипа си.

Откакто стана ясно, че водещата се развежда с Денис Ризов, започнаха проблемите й с теглото. Самата тя неведнъж е споделяла, че е приела много тежко случилото се и разводът се отразил не само на психическото, но и на здравословното й състояние.

Тв водещата сподели, че има проблеми със съня. Заради силното напрежение и стреса покрай развода със съпруга си, тя посегна към антидепресантите. Именно те станаха причина за рязкото й напълняване.

[caption id="attachment_450513" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова загуби битката с килограмите[/caption]

Въпреки усилията си да свали излишните килограми, тв водещата не успя. По всичко личи, че положението вече излиза извън контрол.

Освен проблемите в личния си живот, тв водещата преживя и сътресение в професионален план. Предаването й беше свалено от ефир с довода, че няма спонсори за него. Наталия прие много тежко случващото се.

Само след няколко месеца тя отново се завърна в ефир. Според слуховете, след случилото се Денис Ризов решил да прекрати взаимоотношенията си с бТВ.

Тогава се появи информация, че блондинката вече води преговори с Нова тв. Според мълвата тя е получила предложение от конкурентната медия да води там предаване с подобна концепция.

Вероятно мениджърите на бТВ взеха решение да върнат предаването й в ефир, за да не избяга и тя в Нова тв. Предаването й няма аналог в родния ефир и продължава да държи челните позиции по рейтинг.