Акаунтите Pop Crave и FilmUpdate в Туитър публикуваха снимки на Клуни в бял костюм, изглеждащ "доста зле".

Джордж Клуни на снимките в белия костюм е видимо изтощен с огромни тъмни кръгове. Той изглежда много по-слаб, блед и много по-набръчкан от преди. Вижда се и че се е отървал от запазената си марка – сивата брада.

А именно, в момента Клуни снима филм за Netflix, наречен "Untitled Noah Baumbach", в който редом до него ще се появи Райли Киоу, внучката на легендарния Елвис Пресли.

Папараците успяха да се доближат до мястото, където се снима филмът, докато определени сцени се снимаха в гората в английското графство Хемпшир, и именно там откриха Клуни в бял костюм, тичащ в гората в небрежно състояние, за целите на филма ... и след това актьорът говори с актрисата Айла Фишър.

Въпреки че десетилетия наред беше смятан за един от най-желаните актьори, дълго време и за най-желания ерген – годините си казаха думата.

Припомняме, че след два дни Клуни ще навърши 63 години.

Цял живот той търси щастието в любовта и го намери с красивата адвокатка Амал Клуни, за която се ожени през 2014 г. Три години по-късно те станаха родители на близнаците Ела и Александър. Днес те се смятат за една от най-чаровните холивудски двойки.

Източник:tocka.com.mk