Помните ли пияната детска психоложка Христиана Манова, която втрещи и участнички, и зрители, че и самият ерген в "Ергенът" този сезон?! Всъщност може ли да се забрави такова чудо?! Поне не и толкова бързо...

Припомняме, че Христиана напусна имението след като буквално задължи Алек Младенов да я целуне, а той видимо се отврати от идеята, но го направи. За капак после разбра, че Манова лъгала на поразия и се хвалела на момите, че Алек едва не я "оправил" на пейката. Е, това преля чашата му и той я натири още същата вечер.

Днес обаче Христиана Манова уж се радваше, че има гадже - въпросният се казва Цако Тодоров, с когото всъщност доста си отиват, а... а шокира всички в нета с подкаст, в който се държи като в откровено п*рно.

Да, Христиана го играе жена, която трябва да избира между десет мъже, демек версия на "Момата", но поведението й е меко казано скандално. И това е детски психолог, отново напомняме...

Манова задава провокативни и дори вулгарни въпроси на участниците, след което ги кара да се съблекат, а тя ги бичува, яхва ги и ги язди като животни, въргаля се с тях... абе, някои филми за възрастни могат да "ядат пасти", в сравнение с нея.

"Тая не си седна на Д-то, ама ако бях на директора на това училище, в което работи, или на родителите на децата, да съм я уволнил на мига", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com