За своите фенове и последователи се показа днес Галена, разбира се, в компанията на мъжа си Галин Вафлата. Двамата са се щракнали неглиже, явно на празнична разходка, но това, което направи впечатление на всички, е коренната им промяна.

Да, в сравнение с преди, двамата са се променили, но много от потребителите определиха Галин като по-хубав, което си е направо шокиращо, предвид постоянните процедури за красота на жена му.

Бизнесменът от Велико Търново е видимо поостарял... е, хайде, улегнал да го наречем, защото всъщност той си е млад човек. Косата му е доста прошарена, сива на места, което обаче му придава някак по-мъжко излъчване, а бръчиците по лицето също го правят чаровен.

За разлика от Галена, която според мнозина е заприличала на... и те не знаят точно на какво, но певицата е напълно променена. Смядовката имаше сладко личице, което сама обезобрази с филъри и лифтинги. В момента тя се показа с крайно издължена физиономия, като на кон, видимо загрубяла и неестествена.

Наясно сме, че Галена си слага от инсулиновите инжекции, за да е слаба, но лицето й по-скоро е променено от пластиките, отколкото от слабост. Потребители я съветват да спре и просто да погледне старите си снимки, на които е наистина красива - естествено красива.

Източник: Crimesbg.com