Евгени Минчев се фука с ново гадже

Eвгени Минчев се хвали с новото си гадже. Паркетният лъв заби руски милионер. Новият му любим се казва Дмитрий Оскин. Участвал е в риалити за най-богатите руснаци, живеещи на Острова.

Заможният руснак почти не се прибира в родината си, тъй като повече от десетилетие живее в Лондон. Двамата се срещат предимно там. Това лято руснакът ще пристигне в България заради новия си любим.

Самият Евгени Минчев се похвали, че много скоро любимият му ще пристигне у нас. След това той ще замине за Лондон. Това, което най-много се харесва на паркетния лъв е, че любимият му не се срамува от ориентацията си и двамата открито демонстрират връзката си.

Той не крие, че на няколко пъти е изхвърлял багажа на любимия си. Според паркетния лъв, двамата с Дмитрий нямат духовна връзка помежду си, но въпреки това мисли, че връзката им ще се продължи и за в бъдеще.

Бившият ватман е убеден, че различията между него и любимият му един ден ще изиграят решаваща роля за развитията на връзката им и в даден момент тя ще приключи. Той отчита като минус на новия си любим факта, че не чете книги.

Паркетният лъв сподели, че половинката му отдава прекалено голямо внимание на материалните неща.  Въпреки различията между тях, те имат и обща страст - двамата колекционират уникални дизайнерски обувки.

Нашенецът не скри, че се е презастраховал и има трима резервни кандидати, в случай, че връзката му с руснака приключи.

Евгени Минчев постоянно говори за новия си любим, коментират запознати. Според тях, бившият ватман е луд по руснака.

Двамата планират и романтична почивка в Мароко, но все още не са уточнили датата на заминаването им, научи "Всеки ден".