Арестите на рапъра Пи Диди разтърси из основи шоубизнеса и доведе не само до разкриването на сензационни подробности от личния му живот и скандалните оргии в дома му, но и обвинения, че той заедно с колегата си Джей Зи и жена му Бионсе са шефове на картел за поръчкови убийства. Твърди се, че именно на този зловещ картел се дължи и премахването не на кой да е, а на самия Крал на попа Майкъл Джексън.

След това твърдение, обвиненията срещу скандалния рапър за сексуално насилие и трафик на хора звучат като детска игра...

Според зловещата теория, това трио – Пи Диди, Джей Зи и Бионсе, е организирало убийствата на известни музиканти, за да елиминира конкуренцията в шоубизнеса.

Върхът на айсберга в скандала настъпи, когато журналистът Ягуар Райт директно обяви в свое интервю Бионсе като опасна жена с кръв по ръцете. Според него певицата и двамата й съучастници елиминирали конкуренцията й, за да може кариерата й да се развива безпроблемно.

Той даде за пример Адел, която години наред се страхувала да издаде албум и творчески си „мълчала“ да не би да се превърне в мишена на зловещото трио.

Привържениците на теорията на конспирацията твърдят, че тримата са виновни и за смъртта на други двама изпълнители – Алия и Лиза Лопес.

Източник: „Уикенд“