Когато синовете на Дейвид и Виктория Бекъм бяха още малки, те бяха предречени да бъдат най-желаните ергени в Холивуд. Вярно, тогава никой не мислеше, че момчетата ще изберат любимите  си толкова бързо. Преди да срещне Виктория, Дейвид имаше няколко сериозни афери.

Синовете на известния спортист обаче очевидно приемат отношенията много по-сериозно. Най-големият син на двойката се ожени преди две години. Вторият наследник също вече има сериозна връзка. И очевидно най-малкият син на Бекъм не изостава. Наскоро Круз официално потвърди романса си с певица от Бразилия.

Джаки Апостел редовно посещава младия мъж в Ню Йорк заради афера с наследника на Бекъм. Папараци вече няколко пъти ги снимаха по време на разходка и пазаруване. На снимката тази двойка изглежда много впечатляващо. Круз прилича повече на известния си баща, отколкото на останалите синове, а Джаки изглежда крехка и женствена до него. Певицата вече с удоволствие позира за социалните мрежи в рокли на марката Victoria. В същото време Джаки практически няма шанс да угоди на строгата си свекърва.

Потенциалната булка е с 10 години по-възрастна от Круз, скоро ще навърши 29 години. Трудно е да си представим, че семейство Бекъм ще одобри подобен съюз. В същото време на снимката влюбените изглеждат много хармонично заедно: между тях ясно възникнаха взаимни чувства.

Единственото, което може да помогне на Джаки е, че тя очевидно носи рокли на марката Victoria с удоволствие. Другата снаха на семейство Бекъм, Никола Пелц, отказва да облича тоалети, създадени от известната й свекърва. Но внушителната разлика във възрастта определено ще се превърне в пречка. Дейвид и Виктория вероятно ще направят всичко възможно, за да гарантират, че Круз ще избере приятелка, която е по-подходяща за възрастта  му.

Източник:Wday.ru