Председателят на общинския съвет в Девин Карамфил Каров се изтупа със свръхлуксозен джип „Мерцедес“ модел GLS на стойност над 200 000 лева.

 

По цял свят политиците не парадират с автомобилите си, за да не дразнят гласоподавателите си. Но Карамфил, който спокойно може да бъде наречен и Нарцис заради високомерното си и самовлюбено поведение, явно е на друго мнение. Или поне така личи от регистрационния номер на белия му всъдеход, в който преобладава първата дума на двете му имена „К“. Подобна глезотия излиза допълнителни 10 000 лева, но явно за Карамфил банкнотите капят като цветчета. Какво от това, че общината е бедна, гладна и застаряваща, важното е Карамфил да демонстрира богатството си.

Джипът на Карамфил Каров

Освен, че е шеф на общинския съвет в родопския град, Каров е началник и на партийната структура на гуруто си Ахмед Доган, също поклонник на разкоша.

 

В Девин вървят слухове, че на всички общински фирми и служители е наредено да зареждат от бензиностанцията на Карамфил, като местната община плаща горивото на завишени цени, а не на тези, които висят на табелата.

Скандалната бензиностанция

Само преди няколко месеца Карамфил едва не прегази с джипа си Тодор Батков-младши, който е кандидат за народен представител в Смолян от ГЕРБ.

 

Независимо, че Батков се оплака публично и депозира сигнали в полицията и прокуратурата, Карамфил се изпъчи като слънчоглед, вместо поне да бъде потопен във ваза със студена вода.

 

Местните хора са шокирани и отвратени от поведението на мастития общинар.

Източник: blitz.bg