Бившият съпруг на Дженифър Лопес я обвини, че е измамница и заяви, че съчувства на Бен Афлек заради развода! "Жал ми е за него! Тя наистина е непоносима. Преживял съм това, което и той, и искам да му кажа, че не е сам", заяви Оджани Ноа. 


Той заяви, че е минал през същия кошмар, който преживява и Бен в момента. "Когато се запознахме с Дженифър, тя едва прохождаше като певица. После дойдоха "Сони" с договорите за милиони и Пи Диди. Той беше човекът, който ни раздели. Докато аз се борех да създам бизнеса си, тя сновеше между Лос Анджелис и Маями. И в един момент осъзнах, че ме е предала заради продуцента си.

Интересно, когато й потърсих сметка, изведнъж започнаха проблеми с ресторантите ми, откази да гостувам в различни телевизии, както и други проблеми. Нека каже истината, защо ми причини това?", заяви още Ноа.


Оджани допълва, че след това, което е преживял с Дженифър Лопес, всякакво добро чувство към нея вече е унищожено у него. "Тя е една измамница, която лъже мъжете и ги манипулира", твърди Ноа.


За Дженифър и Бен Афлек обаче предстоящия развод не е само обида и огорчение от неспазени обещания. Оказа се, че двойката не е сключила предбрачен договор и делбата на имуществото ще бъде доста сложна. Почти колкото разводът на Бранджелина.