В Лион бе открит 16-ият филмов фестивал „Братя Люмиер“. На събитието присъстваха много известни личности, но главните звезди на вечерта бяха Моника Белучи и нейният любим – режисьорът Тим Бъртън, когото повечето хора смятат за откачалка и пълен смотаняк.

Да се чуди човек как хубава жена като Моника Белучи се е хванала с него. Но както се казва – хубавите ябълки ги ядат прасетата.

Двойката премина по червения килим, хванати за ръце. Все още ослепителната Моника Белучи носеше тясна кафява рокля до земята, с открити рамене, а имиджът беше допълнен от бижута и черни сандали. Режисьорът, който е, меко казано, ексцентричен, носеше черен костюм с вратовръзка и синя риза. На сцената се появиха още Ванеса Паради, Бенисио Дел Торо и други кинознаменитости.

Филмовият фестивал „Братя Люмиер“ е емблематично място за Моника Белучи и Тим Бъртън, тъй като се твърди, че именно там е започнал романсът им през 2022 г. След това актрисата връчи на режисьора награда за цялостно творчество. Напоследък двойката често излиза заедно официално, а сега стъпи и на червения килим. Сякаш искат да демонстрират хармоничната си връзка. Фенове и хейтиръ обаче не спират да коментират как красива жена като Белучи може да има отношения с някакъв тип с вид на мухльо.

Източник: „Уикенд“