Слави Трифонов е бесен на Годжи

Годжи е жестоко обиден на Слави Трифонов. От години басистът на Дългия произвежда домашна ракия в Криводол. Именно това занимание на Годжи стана причината за ожесточен спор между него и шефа му.

Учидолецът е трезвеник от няколко години и понася историите за ракия и алкохол. Годжи не спира да се хвали с уникалната спиртна напитка, която произвежда не само пред колегите си, но и в ефир.

Той разчита на помощта на Маестрото и Гъмзата, които също като него си падат по това занимание. Възмутеният Слави Трифонов забранил на подчинените си да говорят за ракия не само в ефир, но и докато са на работа, научи ПИК.

Годжи не може да преглътне отношението на своя шеф и приятел и е жестоко обиден от забраната му. До скоро Дългия не спираше да хвали производството на басиста, но сега не знайно защо промени мнението си.

Учиндолецът заяви в ефир, че ракията на Годжи не става за нищо. Думите му огорчиха много музиканта, който недоумява на какво се дължи негативното отношение на шефа му към него.

[caption id="attachment_451885" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов и Годжи скарани заради домашна ракия[/caption]

Преди няколко месеца се появиха слухове, че приятелството между шоумена и подчинения му е започнало да се пропуква. Причина за това стана факта, че Дългия повери шоуто на Маестрото. Той пое всичко в свои ръце, докато шоуменът отсъстваше тази пролет.

Освен със шоуто Маестрото беше ангажиран и с "България търси талант" и концерта в Арена Армеец. За всичко това Дългия му се отплати подобаващо. Веднага след концерта той си поръча чисто нов лъскав автомобил за 200 000 лева.

Годжи прие много тежко факта, че Дългия предпочете Маестрото пред него. От тогава приятелството им започна да се пропуква.