Ето какво измъчва най-много Наталия Кобилкина

Образът, който Наталия Кобилкина си е изградила, няма нищо общо с истинската й същност. Психоложката със скандална слава всъщност е една нормална жена, която копнее за истинско семейство. За съжаление мечтата й не може да се сбъдне.

Тя се представя за лека жена единствено, за да продава книгите си, разкриха нейни близки. От 12 години тя има връзка с българина Делчо Добрев.

Преди четири години съдбата й поднесла най-желания подарък. Наталия Кобилкина забременяла. За съжаление щастието й не продължило дълго. Тя загубила детето в първия месец от бременността си. От тогава опитите й да зачене не са увенчани с успех.

Въпреки това, психоложката не се отказва от мечтата си да има истинско семейство със своя любим. Двамата са решили да станат приемни родите, а по-късно може би и да осиновят дете.

Скандалната психоложка обикаля от няколко месеца домовете за изоставени деца. Тя се е спряла на две годишно момиченце, което до края на годината ще влезе в дома й.

Наталия Кобилкина вече е подала документи и изчаква отговора на институциите. Психоложката се надява, че много скоро малкото момиченце ще бъде в прегръдките й.

[caption id="attachment_452358" align="alignright" width="225"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина не може да зачене[/caption]

Единствената пречка за осъществяването на мечтата й може да се окаже нейния скандален имидж. Запознати коментират, че има вероятност социалните да не одобрят Наталия заради образа, който си е изградила в публичното пространство.

Те са убедени, че тя няма да се спре пред нищо и ще направи и невъзможното домът й да бъде огласен от детски смях.

Наталия Кобилкина винаги е мечтала да има син и дъщеря, споделят нейни приятели. Нищо чудно тя да си осинови момче и момиче.

Фактът, че не може да има собствени деца, не я спира да даде обичта си на изоставени дечица.