Народните представители ръсят бисери, докато народът сипе попържни по техен адрес

Сеирите на два състава на парламента радваха народа през изминалата година. Бисерите на народните представители събра изданието „България днес”. „Може да стане и междугалактически проблем – извънземните бавят своя контакт със Земята, защото имам имунитет. За да предотвратя катастрофи, катаклизми, ще го дам и всичко ще бъде цветущо” – заяви Волен Сидеров в пленарна зала. „Затворниците му се радват като на расов елен” – Цецка Цачева коментира присъдата на бившия депутат Митхат Табаков, който в момента е във варненския затвор. „Това е кодексът на г-н Станишев, на г-жа Мая Манолова, нека бъде ясно, подпрян с малко силикон, с малко ботокс” – Димитър Лазаров от ГЕРБ дава лично обобщение на Изборния кодекс на БСП.

[caption id="attachment_432811" align="alignleft" width="300"]Бойко Борисов също не пропусна да влезе в класацията с лафовете на годината Бойко Борисов също не пропусна да влезе в класацията с лафовете на годината[/caption]

„Чух, че следващият напуснал ще е висок, умен, красив..., но освен мен за друг не се сещам” – Бойко Борисов се подиграва на акцията на Николай Бареков „Чисти ръце”. „Сега как да се работи – те седят вътре като болни прасета и се гушат, и не знаят какво ще правят” – Бойко Борисов анализира ситуацията с кворума в парламента. „Вие сте като на народна борба. Омазали сте се с олио, с вазелин...” – депутатът от ГЕРБ Семир Абу Мелих обяснява на „тройната коалиция” защо хората протестират. „Не „Коалиция за България”, а вие използвахте вазелин и олио” – отвръща му Атанас Мерджанов от БСП и попада в депутатските бисери. „Тази срамна история на НС е вследствие на белия вятър, който се диша от време на време в тоалетните на парламента и някои хора излизат оттам с напудрени носове” – Валентин Касабов обвинява колегите си, че се друсат в тоалетните на парламента. „Още не сте се изявявали в „Господари на ефира”, заповядайте!” – Цецка Цачева кани атакистката Калина Балабанова на парламентарната трибуна. „Ние сме група кретени, които не знаят какво правят” – Таско Ерменков от БСП потвърждава целокупното мнение на народа.