Антония Петрова от доста време не успява да заченеАнтония Петрова е решила да прибегне към ин витро процедури, за да дари съпруга си с наследник

Антония Петрова крие сериозен проблем. Оказа се, че от доста време насам миската и съпругът й Александър Бередин се опитват да си направят дете. За тяхно съжаление обаче безуспешно. Въпреки множеството опити, до момента Тоца така и не е успяла да зачене. Затова тя и Бередин са решили да прибегнат до ин витро процедури.

[caption id="attachment_431430" align="alignleft" width="300"]Антония Петрова и мъжът й Антония Петрова и мъжът й[/caption]

Най-малкото защото и двамата се надявали да имат близнаци. А както знаете, при ин витро шансът бебетата да са повече от едно е доста голям. Любопитното е, че Антония Петрова няма никакъв здравословен проблем. Точно поради тази причина тя и половинката й недоумявали защо все още не могат да си направят бебе, разказват техни близки.

Припомняме ви, че до скоро скандалната миска не даваше и дума да се издума да става майка. Тоца твърдеше, че макар да е на 31, все още й е рано да има деца, тъй като имала други приоритети в живота си. Дали под натиска на съпруга си или поради факта, че повечето й приятелки вече се радват на деца, Антония Петрова е решила, че вече е дошъл моментът и тя самата да си има свои деца, научиха от Hotarena.net.

Съпругът й пък е на седмото небе от щастие заради решението й и не спирал да я обсипва с диаманти и какви ли не луксозни подаръци, за да я накара да се чувства щастлива. Самата ин витро процедура ще бъде извършена в клиника в София, въпреки желанието на Александър това да се случи в Русия. Миската обаче държи да е близо до майка си в този важен етап от живота си.