Какво?! Това Славена Вътова ли е?! Абсурд! - тези и подобни възклицания заляха мрежата при появата на снимки, на които се вижда бившата Мис България и то в най-актуалния й вид. Вътова позира заедно с двете мацки от "Алеса" на ревю, състояло се онзи ден. Визията й обаче е коренно променена и не към добро.

С просто око се вижда, че нещо категорично не е по реда си и то в лицето на Славена, което е като подуто. Миската аха да експлоадира, особено в областта на бузите и скулите, които видимо е наблъскала с филъри.

Да, Славена е слаба и това предполага доста по-бързо увисване на кожата на лицето с напредването на възрастта, както и загубата на обем. Но не оправдава факта, че някой си е "оставил ръцете", докато е "разкрасявал" физиономията й.

"Вижте я на какво прилича, бе! Като плондер е в лицето. Кой е окепази така, горката... Ама тя сигурно се харесва, иначе нямаше да се показва публично, че и да се нахили до ушите", коментират в мрежата.

Потребители са категорични, че е трябвало не да се прави на Франкенщайн в лицето, а да обърне внимание на онази част от тялото си, която отдавна реве за ремонт и това са увисналите моцарели. "Като печени чушки са й, тя муцуната тръгнала да надува", смеят се в нета.