Криско изпадна в немилост

Рапърът Криско преживява жестока лична драма.

Мълвата носи, че родителите му, са се отказали от него заради безкрайните изцепки. Двамата са вдигнали ръце от непрестанните щуротиите на наследника си, с които става ежедневно фокус на медийното внимание. Ваня и Радослав Талеви, които са известни певци в родния си град (Габрово), в последно време все по-рядко споменават името на отрочето си, отбелязва „Слава”. Щом за пореден път станело дума за някоя от изцепките на Криско, те просто се изчервявали и свеждайки глави, едва доловимо процеждали, че това е добре замислен пиар.

[caption id="attachment_435344" align="alignright" width="300"]Криско изпадна в немилост Криско изпадна в немилост[/caption]

Напоследък нещата в живота на хип-хоп изпълнителят не вървят по мечтания начин. Той все по-често може да бъде забелязан да ходи умърлушен, издават от обкръжението му. Поради липсата на финансови средства, се е наложило Криско да свие сериозно бюджета, с който преживява. Габровецът си е наложил зверски ограничения и от известно време не се радва на предишния лъскав живот.

Още в началото на януари, някои медии отбелязаха, че Криско е останал без никакви участия. При все, че е всеизвестен фактът, че декември е един от най-силните месеци за всички изпълнители, Криско не е имал нито един работен ангажимент. И към днешна дата не може да се похвали с ангажименти, което показва, че отпускът му е на път да се превърне в безкраен. Рапърът, за който се знае, че е пристрастен към забранените вещества не е издал нито едно парче след дуетната песен с Мария Илиева „Видимо доволни”, която предизвика множество скандали.

След фурора покрай песента, която осигури на Криско множество непълнолетни фенове, редица участия по заведенията и по-висок хонорар, днес той е изпаднал в немилост, а за капак на всичко е отритнат и от родителите си. При все, че рапърът се възползва максимално от пика на кариерата си, унеличавайки хонорара си от три на четири хиляди лева, към днешна дата той е останал почти без пукната пара. Въпреки всичко той категорично отказва да намали сумата на хонорара си, пише pik.bg.