Синоптикът не разбра, че е в ефир

Синоптикът Иво Андреев успя да разсмее зрителите на Нова тв с действията си, които бяха уловени от камерите.

Настроението на ранобудните зрители, които се бяха спрели на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България” имаха причина за усмивки. Непослушната камера го улови точно в мига, в който си вдига панталоните и си намества колана. Действието на синоптика бе придружено от коментара от негова страна, че отново има някакъв бъг. Веднага след като осъзна, че всичко това се случва пред очите на зрителите, той се вторачи в камерата като „теленце сукалче”.

[caption id="attachment_406273" align="alignright" width="300"]Иво Андреев не разбра, че е в ефир Иво Андреев не разбра, че е в ефир[/caption]

Няколко секунди по-късно, гледката, която се разкри пред зрителите ги накара да забравят за доброто настроение и усмивките. Операторите излъчиха картина от студиото на сутрешния блок, където водещата Ани Цолова бе провесила нос до земята. Очевидно тя не бе в тонус, дори напротив – разпръскваше мрачно настроение. Разбира се случилото се не остана без коментари от страна на зрителите. Под прякото излъчване в сайта на Нова тв, се открои един от тях, чийто автор се е писал като Ицо. Той твърди, че Нова тв яко са се „изцепили и ще ‘одят в „Господарите”, допълвайки „бъг имало, бате”, пише Блиц.

Това е рискът, който крият живите предавания. Гафовете са просто част от живота. За разлика от колежката си Ани Цолова, Иво Андреев поне успя да внесе ведро настроение в първия работен ден след великденските празници.

Снощи зрителите на Нова тв станаха свидетели на друг гаф, който е доста по-сериозен от този на Иво Андреев. Очевидно гримьорите на шоуто „Като две капки вода” не си бяха свършили добре работата, след като „ченето” на Мая Бежанска изхвърча насред сцената. Актрисата бе влязла в образа на Прешъс Уилсън от „Eruption”. Осъзнавайки какво се е случило, тя замълча, за да не се види слоя лепило по собствените й зъби, с който бяха закрепени изкуствените такива. Продуцентът и жури Магърдич Халваджиян се опита да замаже гафа, заявявайки, че подобни неща се случват, а след това пожела да получи кастанетите за спомен и ги поби на масата до себе си, пише pik.bg, позовавайки се на информация на Флагман.бг.