Чалга дивата Киара, за чието съществуване болшинството българи научиха от "Ергенът", тъй като името й бе напълно непознато преди... напусна формата снощи. Макар мнозина да не я харесваха, не можем да отречем, че тя беше момичето, което си тръгна най-обидено и дори унизено.

Знаем, че Киара трябваше да се срещне с Алек Младенов по правилника на играта, но срещата й бе отнета подло от Надежда Вишева, която нямаше никакво право на това, но залъга Алек с бележчица и оня хукна...

И не само хукна, не само седя да се натиска с нея като пубертет и пет пари не даваше за чакащата го Киара, но и след това вместо роза й подари... шут в задницата. Изгони я, бе. Ей така, най-спокойно си я изгони, за да довърши картинката и обидата и унижението да бъдат цялостни...

Е, Киара също не му остана длъжна. Певицата е убедена, че това не мъж, а момченце, което не знае къде се намира и какво изобщо иска от живота. "Сори, но поведението му е на пълен неудачник и човек, който не е виждал жена. Говореше едно и също на всички, целуваше се с всички и очевидно търси по-възрастна от него жена, която да го дундурка, защото не може да се оправи като глава на семейство", споделя Киара и се благодари, че не й е обърнал внимание, разкриха хора от обкръжението й.

Колкото до момите, тя е категорична, че Алек няма да остане с никоя от тях, защото половината са били там за слава и евентуално за бъдещи приходи.

Източник: Crimesbg.com