Сами, 20-годишната дъщеря на актьорите Чарли Шийн и Дениз Ричардс, беше изловена от папараци да се натиска с гаджето си на фестивала „Коачела“ през уикенда. Младата мацка се държа повече от необуздано и беше почти напът да направи сочна свирка на приятеля си пред хилядите зрители. Това обаче не бива да ни учудва – още откакто е навършила пълнолетие, Сами осъществи пробив в индустрията за възрастни и вече е една от най-оборотните звезди в платформата „Онли Фенс“.

Интересното е, че Чарли Шийн, който е едно от най-лошите момчета в историята на Холивуд, хич не одобрява поведението на наследничката си. Актьорът на стари години реши да го играе моралист и дори лиши момичето от наследство, ако изобщо му е останало нещо от милионите, пропилени за дрога, алкохол и проститутки.

Точно на обратния полюс е майката Дениз, явно за да направи напук на бившия си съпруг. Тя не само подкрепи изцяло голите клипове на Сами, но и направи няколко полуголи фотосесии заедно с дъщеря си. Така тя й помогна да популяризира своя канал и сега по груби изчисления щерката прави по около 100 хил. долара месечно от абонаменти на похотливци, желаещи да я видят как си играе с разни играчки гола.

Източник: „Уикенд“