Азра Акън, която е позната у нас като дългогодишна интимна приятелка на звездата Къванч Татлъту и участничка в турската сапунка „Дъждовно време“, стана майка на момиченце. Красавицата роди второто си чедо на 14 април.

Бившата Мис Свят е съпруга на бизнесмена Атакан Кору. Двамата се венчаха през 2017-а на скромна, но очарователна церемония. Година по-късно им се роди син, когото кръстиха Демир. Днес момченцето е на 6 годинки, наследило е артистичния талант на майка си и вече се снима в реклами.

Азра Акън и турския Брад Пит бяха двойка повече от 6 години. В онзи период те ту се разделяха, ту се събираха. В турските арт среди се говори, че през 2009 г. Къванч предложил брак на миската, но тя не му отговорила еднозначно – отвърнала му, че й трябва време да обмисли офертата.

Обиден от увъртането й, честолюбивият Татлъту се зарекъл никога повече да не изпада в подобна унизителна ситуация и да не моли жена за сватба. По-късно обаче нарушил клетвата си и поискал ръката на Башак Дизер. Същата по-късно го дари със син, но не престава да го ревнува от красивите му колежки, сред които е Азра Акън и особено Серенай Саръкая, наричана още Жената Демон.

Източник „Уикенд“