Анелия се радва на дълга кариера и верни фенове. Певицата никога не беше и предполагала, че ще й се случи това, което й се случи преди дни на участие. От любимка на публиката, каквато безспорно беше и се надяваме, че още е, тя се превърна в мразена чалгарка.

Причината - спиране на тока в столичния квартал "Люлин", където Анелия имаше участие. Разбира се, не тя беше тази, която дръпна шалтера, но тя беше тази, която спря да пее, защото се оказа, че без ток не може.

Клиентите в заведението вместо да проявят разбиране, изчакаха не повече от няколко минути и щом Анелия не започна да пее акапела, се озвериха. Освиркванията са най-малкото, което се стовари върху главата на певицата. Чуваха се и обиди, дори нецензурни изрази към нея, изречени от устите на откровени простаци.

Други я обиждаха на некадърна и заплашваха, че ще си искат парите, щом ги дават за певици, които лъжат и пеят само на плейбек. Хората направиха сравнение с голямата Ваня Костова, която наистина имаше божествен глас и която е пяла съвсем на тъмно.

"Имаше участие Ваня и аз бях в заведението преди години, когато спря токът. Ами жената така пя, така от сърце и душа пя на тъмно, че ни изкърти. Тръпки ме побиваха като я слушах, а тези сега какво - ако им резнат кабела, гък не издават", гневяха се фенове, а служители на заведението разкриха, че Анелия обидена се разплакала.

Източник: Crimesbg.com